2014. december 8., hétfő

Watashi wa Neko-baka Natari-chan

*Nati Black Butlert néz* 1. évad utolsó része: Nati szétbőgi magát. *Észreveszi, hogy van 2. évad* MI A...?! *2. évad 1. rész után* MI A JÓ ISTEN?! Utoljára gyászoltam meg bármilyen karakterhalált. *kőszívű banya üzemmód*

*lö intro*
*intro ends*


Van egy olyan sejtésem, hogy Kanadát a Hetaliából rólam mintázták. De komolyan. Az utóbbi időben senki se vesz észre. Az üzeneteimre senki sem reagál. A tanárok azt hiszik, hogy beteg vagyok, akkor figyelnek rám, ha már kézzel-lábbal kalimpál a fél osztály. Hál' istennek még senki sem ült rám, bár a cipőim is már lábnyomokkal díszítettek.

Ahhoz képest, hogy az osztályban mindenki már több, mint egy éve ismeri a másikat, a mikuláshúzással még mindig nagy pácban vannak néhányan (*csendben röhög a markába*). Kíváncsi vagyok, hogy az ideiből mi sül ki, avagy lassan ott tartunk, hogy kérdőívet kell kitöltenie minden egyes résztvevőnek.

FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ SOROK A GYEREKKOROD VÉGÉT JELENTHETIK!
Órán már megint alkottunk. A tanár úr (kérem) próbált viccelődni a téli szünet környékén lévő dolgozatokról: "Mit hoz a Jézuska? - 3 témazárót..." etc. Erre drága barátnőm beszólt, hogy "A tanár úrnak még mindig azt mondják, hogy a Jézuska hozza az ajándékokat?"
Azt hiszem jól meg kell gondolnunk, hogy mennyire ütjük le a pöttyöst, ha még le akarunk érettségizni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése